PLAKÁT s pozváním na FULNEK 2012

25.04.2012 23:06

 Výstava patchworku ve Fulneku. 

15. - 17. 6. 2012

Milé přítelkyně patchworku a všelikého tvoření.....

 Již 9. rokem pořádá 1.moravský patchwork klub výstavy patchworku. Pamětníci si jistě vzpomenou na naše klubové výstavy v zámecké zahradě, v tělocvičně ZŠ, v Novojičínském zámku a v poslední době v kostele sv.Josefa a kapli sv. Rocha ve Fulneku.... Jsme rádi že naše výstavy navštěvujete a máme pro vás několik novinek.

  Pro letošní rok jsme ve Fulneku zajistili nové výstavní prostory. V muzeu J.A.Komenského nově umístíme expozici Art quiltů. V kapli sv. Rocha bude soutěžní kolekce Scrap quiltů - do které se můžete zapojit i vy...... stačí do konce května přihlásit svůj soutěžní quilt. V kostele sv. Josefa budou vystaveny ostatní quilty. V oratoři kostela můžete nakoupit vše potřebné pro vaši práci - látky, pomůcky atd..... V sousedství kostela v altánu při Dětském domově budou probíhat workshopy, zde budou průběžně probíhat různé ukázky šití, paličkování a jiných textilních technik.....

 Na naší výstavě se můžete podílet i Vy...... můžete nám poslat něco ze své tvorby, zapojit se do soutěže, nebo nás jednoduše navštívit. Jste srdečně zváni.